top of page
O meni
O MENI
Snježana.jpg
Snježana Novaković
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Poštovani,

kontaktirajte me za konzultacije.

Biti će mi zadovoljstvo ako budete moj klijent. Garantiram Vam vrhunsku uslugu i normalne cijene.

MASTER STYLIST.png

Zovem se Snježana Novaković i frizerstvo je moj život. Od svoje 15 godine i početka školovanja, pa i sada nakon skoro četrdeset godina,  radim ono što obožavam i što me čini veselom.

Stručna sam i kvalificirana osoba s velikim  poslovnim iskustvom, u potpunosti predana svom poslu s velikom željom da postanem ovo što danas jesam .......

MASTER%20STYLIST_edited.jpg

Stručnjak sam za sve stilove i tehnike šišanja kose kako za žene tako i za muškarce i djecu. 

Posebni interesi:

bojanje i pramenovi u više nijansi:

Palm Painting, Tigereye, Ombre, Balayage, Sombre, Flamboyage, Babylights.

Pohađala sam brojne tečajeve i posebne seminare posvećene novim tehnikama i modnim trendovima o frizerstvu. U većini slučajeva ljudi koji žele promijeniti svoj izgled, ali nemaju jasnu ideju kako to učiniti, obraćaju mi se s povjerenjem. Na temelju karakternih osobina, zdravlja kose, profesije i vanjskih karakteristika svakom klijentu koji to želi, rado dajem savjete o promjeni stila.

TRIHOLOGIJA pregled vlasišta i folikula.

Usluga je besplatna

Formalno obrazovanje profesionalnog frizera za žene i muškarce te cjeloživotno učenje i posvećenost svakom klijentu moj rad čine kvalitetnim i daje Vam garanciju vrhunske usluge.

Osim što sam ženski, muški i dječji frizer, educirala sam se 

za pregled vlasišta. Pomoću Trihoskopa lako uočavam probleme te mogu procijeniti stanje kose, folikula i krvnih žila.

Trihoskop je uređaj koji je najlakše opisati kao suvremeni mikroskop, a funkcionira tako da se kosa razdvaja na manje pramenove te se onda pomoću sonde prelazi preko kože glave. Na monitoru se tada uočavaju promjene i nedostaci koji uzrokuju opadanje kose i ćelavost, stvaranje prhuti, seboreju, gljivice, alopeciju i sl. Obično se ovi poremećaji mogu riješiti promjenom u korištenju preparata za kosu i savjetom o promjeni prehrane, ali ako je nešto ozbiljnije uputit ću Vas liječniku dermatologu koji će Vam postaviti medicinsku dijagnozu.  Moguće je da imate hormonalne probleme ili da unosite premalo nutrijenata, ali isto tako mogu biti i genetska predispozicija ili čak neke bolesti.

bottom of page